Leonore

Blogs

In 2016 ben ik begonnen met bloggen. Zowel persoonlijke verhalen van mensen die ik heb ontmoet tijdens mijn werk of tijdens één van mijn reizen als prikkelende blogs met mijn visie op inclusiviteit.

Met mijn blogs wil ik anderen inspireren, enthousiasmeren en motiveren om stappen te zetten. Om het heft in eigen hand te nemen en iets te maken van je eigen toekomst.

Door blogs te delen hoop ik mensen nét dat ene zetje te kunnen geven om in beweging te komen, of iets bij ze los te maken.

In mijn blogs neem ik je mee op reis, met of zonder mijn dochter. Hoe reizen een extra dimensie toe voegt aan bijvoorbeeld het begrip inleven wil ik hierin duidelijk maken. Met storytelling vertel ik het verhaal van anderen die zelf niet in staat zijn hun eigen verhaal te delen.

Daarnaast kun je ook prikkelende blogs van mij verwachten. Mijn kijk op vraagstukken die te maken hebben met inclusiviteit en diversiteit, dat is tenslotte mijn werk.

Ze zijn terug te vinden op jaartal waarin ze geschreven zijn.

2018

2017

2016

Bovenstaande foto is gemaakt op het Indonesische eiland Lombok. Voorafgaand aan een pittige hike troffen we deze vier kinderen. Het mooiste moment van foto’s maken van mensen is het moment waarop de mens zichzelf laat zien. Open en spontaan poseerden ze voor ons, en vonden het heel bijzonder hun eigen beeld terug te zien. Vanwege de spontaniteit is dit ook de cover van ons fotoalbum geworden en verdient deze zeker een plek op mijn persoonlijke site.

Twitter
LinkedIn