Wat leren we van Corona?

Hebben we niet allemaal een tijdelijke arbeidsbeperking ervaren gedurende de lockdown en het advies “werk thuis tenzij?” De gevolgen van Corona heeft organisaties creatief gemaakt bij de inrichting van werk, taakverdeling en werk/privé balans.

Deze creativiteit kunnen we ook inzetten om mensen met een arbeidsbeperking of psychische kwetsbaarheid een gewaardeerde plek op de arbeidsmarkt te geven. Tijdens de webinar van de VNG en AenO fonds gemeenten mocht ik vertellen over de lessen die we kunnen trekken uit Corona, inrichting van werk, de Nederlandse Inclusiviteitsmonitor en de Charter Diversiteit.

Wil je deze bijdrage terug kijken? 👇

Een gedachte over “Wat leren we van Corona?”

  1. Beste Leonore Nieuwmeijer, Graag nodig ik u namens ons project maatschappelijke diensttijd dat zich richt op het geven van kansen aan jongeren met een functiebeperking op de arbeidsmarkt uit als spreker. Hoe kom ik met u in contact?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Twitter
LinkedIn