De Ondernemer

De ondernemer

De visie op de MeerWaarde van samenwerking en verbinding in de Ondernemer. Dinsdag 6 en woensdag 7 juni 2018 wordt er in diverse kranten het interview met mij geplaatst.

Samenwerking

De samenwerking met UWV is belangrijk voor Asito. Niet met de hakken in het zand maar op zoek naar de verbinding en ruimte. Daar waar ook Asito aanliep tegen de procedures en werkwijzen bij het UWV zijn we in gesprek gegaan over hoe we elkaar kunnen vinden en waarom het soms niet lukt. Wat we zelf kunnen doen om het te laten slagen en waar we de handen in één kunnen slaan om het op een ander niveau bespreekbaar te maken. Dat maakt inclusief ondernemen makkelijker en toegankelijker voor ondernemers. Soms gaat het snel, soms heel langzaam, maar we hebben een gezamenlijk doel en de stappen zijn altijd vooruit.

Inclusiviteit meten

Trots zijn we op onze trede 3 op de PSO. Met 4,9% niet met de hakken over de sloot, maar met ruime cijfers, met mooie mensen. Ook daar dragen we als partner ons steentje bij en leveren actief een bijdrage aan het behoud van de waarde van de PSO.

Kortom; ik ben trots dat ik namens Asito deze verhalen mag ophalen in de praktijk en verder mag vertellen. De dagelijkse praktijk van veel collega’s die iedere dag met mensen uit verschillende culturen en achtergronden werken. Die de dagelijkse begeleiding bieden aan de meest kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt en de passie waarmee ze dit doen.

Twitter
LinkedIn